Tilføj karry og svits i et par min, inden du kommer din kyllingefond og hønsebouillon i gryden. Denne utrolig velsmagende kyllingesuppe er et produkt af resterne fra gårsdagens middagsmad – nemlig citronkylling, som var lavet i ovnen sammen med masser af lækre rodfrugter
E. r. d. e. n. o. g. t. b. s. u. p. i. l. m. a. ,. h. j. c. y. S. ø. 4. k. f. 1. 8. 0. 2. -. 3. v. M. æ. /. 7. 5. (. ). D. R. Y. T. I. L. B. H. Ø. G. å. é
Som sagt, karry/kyllinge suppe er godt også taknemmeligt at lave. Kyllinge eller karry suppe er godt i mange forskellige udgaver, dagens suppe til 2 personer kom til at se sådan ud. 1 stort kyllingebryst1 stort løg2 fed hvidløg3 tsk karry med lille top1 spsk finthakket chili4 dl hønseboullion1 dåse kokosmælk, 400 g2 forårsløg, snittet3 stilke bladselleri i 2 cm stykker200 g mango (uden skrald) i ternoliesalt og peberLøg og hvidløg hakkes og svitses i olie, karry tilsættes derefter, og kylling og chili svitses med til kødet har skiftet farve. 3 tsk karry