Kylling er dejlig mad og nem mad. Både for børn og voksne. En hel kylling kan blive til flere måltider. Der er god smag i en suppe kogt på vinger, skrog og lidt grønsager
(Rens og hak porrer i fine skiver. Denne utrolig velsmagende kyllingesuppe er et produkt af resterne fra gårsdagens middagsmad – nemlig citronkylling, som var lavet i ovnen sammen med masser af lækre rodfrugter
Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Rens porrerne og skær dem i skiver. At jeg deler opskriften på min mors kyllingesuppe med jer, er som at dele ud af arvesølvet - men absolut på den gode måde
Jeg gemte 1 l til kyllingesuppe og frøs resten. Jeg er netop startet på mit nye studie og er derfor ret optaget af hvordan man kan spare penge, uden at gå for meget på kompromis med smag og kvalitet
Resten af suppen kan sagtens gemmes til en omgang kyllingesuppe eller risotto for den sags skyld. Suppegrønt (gulerod, knoldselleri, porrer, persillerod osv