Kylling er dejlig mad og nem mad. Både for børn og voksne. En hel kylling kan blive til flere måltider. Der er god smag i en suppe kogt på vinger, skrog og lidt grønsager
1 kg kylling i tern 2 då kokos mælk 1 då flå. Tomat 2 tsk grøn eller rød currepasta 2 spsk peanutbutter 1/2 li vand 2 hønseboulion terninger 300 g gullerødder 1 Sqaus Salat Peber 3 tørret chili 4 fed hvidløg 3 dl tyrkisk yogurt Svits løg , forårsløg og hvidløg i olie , det må ikke blive brunt
Denne utrolig velsmagende kyllingesuppe er et produkt af resterne fra gårsdagens middagsmad – nemlig citronkylling, som var lavet i ovnen sammen med masser af lækre rodfrugter
K. y. l. i. n. g. e. s. u. p. k. a. r. t. v. D. o. f. A. m. d. S. F. å. R. æ. ,. h. O. 4. /. w. C. b. -. J. I. 1. ½. 2. ø. 3. %. j. c. L. 0. V. M. T. t l
S. å. b. l. e. v. d. t. G. r. u. n. o. s. a. g. J. p. j. æ. m. ,. h. i. k. M. ø. f. F. D. (. c. ). H. E. L. I. T. N. O. R. y. U. -. 4. 1. =. 5. 0. P. B. 3. *. [. ]. 8. K. 2. '. +
På teatralsk vis satte jeg Wagner på, mens jeg i køkkenet stod, og ud af Ride of the Valkyries (som i øjeblikket kører på repeat) kom en ganske fornem kyllingesuppe, som, tilsat lidt salat af ærteskud, dannede rammen om det perfekte måltid på en dag, som stadig havde mange timer foran sig
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed