I pakken var der godt nok et opskrifts/inspirationshæft med, men da jeg i et kort sekund havde glemt alt om dets eksistens, ja så baksede jeg bare noget sammen, som viste sig at blive super lækkert
og godt nok elsker jeg alle mulige slags brød og boller med alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldags boller
Koldt vand røres sammen med gær, herefter tilsættes salt, honning og olie. At lave brød i hævekurv er en nem måde at bage på fordi der ikke skal formes boller eller lignende og med en langtidshævning i køleskabet vippes det blot over på en bageplade eller bagesten og bages i ovnen
Tilsæt revet gulerod, brun farin, olie og salt og rør rundt. Men ja, de smager super dejligt, og man kan sagtens smage, at der er brugt en fuldkornsmel, hvilket giver brødet en lækker struktur og en dybere smag
smør hævefadet medolie og læg dejen i igen. Som tidligere nævnt er jeg stor fan af brød, ost og smør, og jeg har længe gået med tanken om at skulle i gang med at lave grydebrød
Det er selvfølgelig ikke et luftigt brød, fordi det er uden mel og dermed også uden gluten, men det er et fast og sprødt brød og dejligt nøddeagtigt i smagen