Lækker forret med kammuslinger opskrifter

Aspargessuppe med kammuslinger

Aspargessuppe med kammuslinger

Og så får du tilmed masser af lækker smag. Steg kammuslingerne på panden og krydr med salt og peber. Denne opskrift er med hønsebouillon, som indeholder masser af kollagen og er den helt store trend i skønhedsbranchen lige nu
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Vi starter medforretten. Forret. Smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber
Perfekte Kammuslinger i Whiskey flødesovs

Perfekte Kammuslinger i Whiskey flødesovs

Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Vi starter medforretten. Forret. Smøres med lidt olivenolie og krydres med salt og peber
NOMA

NOMA

Han var i gang med at stege den i gedesmør, hvilket skulle være grunden til at den overhovedet fik en lækker smag
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Bøffen blev stegt efter bestilling og var lækkermed sprøde fritter og en let syrlig bearnaise, min bror der fik denne ret var vældig tilpas, bouillabaissen der efter min mening ikke var en original version bragte også glæde
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Yes, det er bare lækkert - Lad os spise mens retten er varm. Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter

kokkens fødselsdag - Rødbede capaccio med urter

En lækker flaske balsamico. Rødbedecapaccio med balsamico, ristede hasselnødder, oliven og blå ost. Hvis du gerne vil gøre retten lidt større kan du tilføre sprødstegt bacon i tern eller en lækker tørret skinke
Besøg på Köd i Aarhus!

Besøg på Köd i Aarhus!

Forretten jeg fik var carpaccio, super lækkert tyndtskåret oksekød med en slags marinade over samt salat og syltede løg
Det spiselige Berlin på 48 timer …

Det spiselige Berlin på 48 timer …

Virkelig lækkert – dejlig krydret på den dér helt rigtige måde, som kun asiater kan. Forretten bestående af kammuslinger stegt til perfektion med wasabi- og soyasauce
Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Desserten var en lækker sød sag ifa. Retten var kammuslinger som lige havde ramt en brandvarm pande, så der dermed havde stegeskorpe, men stadig var rå indeni – helt som den type muslinger nu engang skal være
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Yes, det er bare lækkert - Lad os spise mens retten er varm. Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter
Kammuslinge herlighed

Kammuslinge herlighed

Kammusling - lækkerforret/hovedret. Dertil blev ligeledes serveret en lækker crispy salat og det populære, og utrolig lækre Cornbread

Er altid bare lækkert. Forretten kan laves i god tid, den blev serveret afkølet - ikke køleskabskold, men afkølet