Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Isen blev rigtig lækker, cremet og mad masser af smag og ganske få krystaller – men. Smagen er altså ikke udpræget af pistacie, faktisk synes jeg det ligger ret langt fra hvis man har smagt hjemmelavet kvalitetsis med pistacie, det smager tvært i mod mere af marcipan og sød konfekt
Tærten har også fået tilføjelse af lidt havregryn i dejen, der giver lidt ekstra smag og tekstur, og så lidt ekstra knas og lækkerhed, i form af hvid chokolade
Her er en version med en kompot, der er super lækker til mad, fordi den både er sød og lidt stærk. Mormorkylling med sprødt skind, hjemmelavet agurkesalat og klassisk menu
Vi fik en af hver til deling og en lækker rødbede og gulerodsjuice til. Vi fik også hjemmelavet koldskål med kammerjunker og rabarberkompot, det lækreste brød i kurv, spejlæg med pesto og marrokanske pølser, halv avocado med ristede nødder, ost og så delte vi en sprød kanelsnegl
Opskriften er hentet fra kogebogen Moderne Mamma i en fart – et must i ethvert wanabee italiano køkken Jeg har tilpasset opskriften med hjemmelavede pastaplader, det er bare så meget mere lækkert med helt frisk pasta, fremfor noget pasta fra køledisken lavet for flere uger siden …
Jeg kom lige inden frokosttid og blev så forblændet af deres lækre sandwich, at min morgenmad blev til en lækker sandwich med hjemmebagt groft brød, grillet kyllingefilet, artiskok, hjemmelavet pesto og mayo
Når vi kigger rundt på de forskellige take-away nytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert