Vi skal ud og spise treretters i forbindelse med Dining Week. Der har også været tid til at lakere negle, finde yndlingskjolen frem til i aften, lave lidt mad til fryseren og netop nu sidder jeg og nyder en skøn og lækker passionsfrugt drink med gin og hyldeblomst
Hurtigt og nemt… og lækkert. Denne ret stod tit på menuen, da jeg boede alene, fordi jeg ikke gad stå i køkkenet tre kvarter til en time, når der kun var mig selv at bespise
Faux grasen delte vi, og den var virkelig lækker. Det kan selvfølgelig godt virke lidt trist, at vi er så langt bagefter, men samtidig er det vildt opmuntrende, at der findes steder som NYC, som går forrest og viser vejen
Da Christian kom hjem fra Irland sidste weekend, lavede jeg en rigtig lækker langtidsstegt svinekam. Jeg putter sædvanligvis to store, flotte skiver steg på hvert stykke smørrebrød, men skal det være ekstra luksus og over the top, kan man putte tre på
Vi fik en lækkertre-rettersmenu og vi var stopmætte og trætte, da vi forlod stedet. Udstyret er helt nyt og lækkert og instruktørerne er super motiverende gennem hele træningen og formår virkelig, at lave tilpasninger af øvelser, der gør det muligt for alle at være med uanset udgangspunket
Menuen stod også på forskellige mættende måltidssalater. Om lørdagen lavede vi to slags omega-3 rig morgengrød som stod og ventede på os i køleskabet søndag formiddag, stegte tre forskellige varianter af vegetariske frikadeller og kogte en ret lækker dhal
Ret hurtigt derefter satte vi os til bordet, hvor vi spiste en virkelig lækker middag. Fisketallerkenen bestod af varmrøget laks med urtedressing (den rødlige fisk med peberkorn), hellefisk med tartarsauce (den hvide fisk med dildkvisten ovenpå), aiolirejer (forrest på tallerkenen ved salaten - dejlig smag af hvidløg) og så det mest spændende, nemlig en "rødbedeskål" med hellefisk (skålen til venstre i billedet)