I mens jeg har skrevet speciale har jeg somme tider siddet på biblioteket i Helsingør. Det er virkelig et lækket bibliotek i smukke omgivelser, flot arkitektur og anvendelige studierum
Min fars faster Inge er, hvad man i gamle dage ville kalde en rigtig knag i et køkken, rundet af husholdningsskole og en plads som kokkepige i sin tidlige ungdom
Vi skal spise masser af fisk. her er en nem og god opskrift. Brug en foodprocessor med riveskive eller et super skarpt rivejern til at rive rodfrugterne
En dejlig spicy salat med masser at proteiner fra bønnerne og linserne. 2 dåser bønnemix ( jeg ved faktisk ikke hvor man kan købe dem, fi havde fået et par dåser i prøve fra en sælger, men ellers er det jo bare at købe den hver for sig
En forret i en fart med power i farver og smag. God weekend. )Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme
Senest opdateret 26/01/16. “Fremmed mad smager bedst” Det er ihvertfald skønt med inspiration. For 14 dage siden , var jeg til noget tøse-hygge, og en sød nabo stod for desserten
Senest opdateret 12/10/16. Inden weekendturen til Vadehavet, sort sol, sønderjysk kagebord og forkælede hotelmad – så ville jeg lige bage en omgang cupcakes – for mine børn kom forbi til harejagt, og så er “skal” der jo være lidt lækket
600 gr Svinemørbrad. Marinade. 0. 75 dl Soja sauce. 1. 5 dl Olivenolie. 75 dl Akaciehonning. 5 knsp. Chili, stødt. Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål