Lækkert brød i hævekurv opskrifter

Brød i hævekurv

Brød i hævekurv

En hævekurv er et ret fantastisk redskab når man vil bage rustikke og saftigebrød. Brødet får en flot overflade og skorpen bliver sprød og lækker
Nigella Brød

Nigella Brød

) Lad efter æltningen dejen hæve i en halv timestid, før du enten slår det ud til boller eller laver et lækkert og stort brød
Hurtigt ølandshvede brød

Hurtigt ølandshvede brød

Jeg elsker at bage med ølandshvede, det giver bare et lækkert smagfuldt brød. Hæld herefter dejen i en meldrysset hævekurv (eller en oliesmurt skål hvis du ikke har en hævekurv)
Thebrød

Thebrød

Du kan med fordel bruge en hævekurvm, hvor dejen så hæver den sidste ½ timei (hvisikke du bruger hævekurv skal dejen stadig hæve ½ timeyderlige på bagepladen, efter dejen er formet
fuldkornsbrød med solsikkekerner og chiafrø

fuldkornsbrød med solsikkekerner og chiafrø

Et lækkertfuldkornsbrød med grahamsmel, solsikkekerner, chiafrø og honning. Fuldkornsbrødihævekurv. Den hæver i en hævekurv for at holde på formen og ikkemindst for at få det flotte mønster
Tahin brød bagt i hævekurv

Tahin brød bagt i hævekurv

Det skaber damp, som gør brødet endnu mere lækkert. Smagen er gennemtrængende, og gør brødet helt unikisin smag
Römertopf brød

Römertopf brød

Herefter tilbage med dejen i den nu meldryssede skål eller endnu bedre over i en meltildækket (du skal ikke være nærig med det) hævekurv
Verdens bedste brød

Verdens bedste brød

Da det nu var blevet min tur til at tage morgenmad med på arbejdet, synes jeg at jeg selv ville bage noget lækkertbrød
Fransk Poilâne brød

Fransk Poilâne brød

Dette brød holder siglækkerti flere dage, og når det bliverlidt tørt, bliver det lækkertigen ved at riste det
Speltbrød med en god krumme

Speltbrød med en god krumme

Form dejen til et brød og sæt dejen i en hævekurv, hvis du har sådan en. Dette brød har jeg lavet efter opskrift fra Claus Meyer
Fuldkornsbrød med rosiner og tranebær

Fuldkornsbrød med rosiner og tranebær

Dette er et fuldkornsbrød, som rent faktisk er lækkert at spise. Jeg hævede det ene brødi en hævekurv, da det giver et fint rundt mønster på toppen af brødet
Pane Como

Pane Como

LækkertItalienskbrød fra Lombardieti nord Italien. Malten giver både smagsnuancer, men også sødme tilbrødet, da malten bryder nogle af de andre ingredienser ned og får sødestoffer frem

Koldhævet brød med honning og yoghurt

Et super lækkertbrød, der i nybagt udgave er en fantastisk lækker sag. Dagen efter tages dejen ud af køleskabet og hældes direkte over i en hævekurv, der forinden er blevet drysset meget grundigt med mel