Tilbehør. Dette var årets hovedret til nytårsmenuen. Oksemørbrad m. Ekstra tilbehør. Smør til stegning. Resten af tilbehøret fordeles “tilfældigt” rundt på tallerknen
Til det saftige stykke amarikanske mørbrad var der naturligvis en masse lækkerttilbehør. Tilbehør. hvidvinsdampede torsk, blev denne top saftige mørbrad serveret til nytårsaften
Når vi kigger rundt på de forskellige take-away nytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert
Altså en lidt sundere version end med det fede tilbehør, men stadig superlækkert. Derudover var der små stykker oksemørbrad (jeg har for nyligt skåret en ud til bøffer, og det overskydende blev gemt til racletten), kylling, tortillachipstil nachos, hjemmebagt saltflute, kartoffeltern, hvidløgsolie, salat og naturligvis masser af revet mozzarella
Når de skal til at serveres, kommer de lige op på en varm pande med en god klat smør, en spsk honning, masser af frisk timian (rosmarin eller estragon ville sikkert også være lækkert) og lidt salt og peber
Tilbehøret kan varieres helt efter lyst og behov. Salvie og bacon (eller lufttørret skinke) er skabt til at live lidt op på en mørbrad, hvor kødet nok er det møreste på grisen, mens smagen er temmelig sart