Oksesteg, gammeldags og på nordisk – med hyben og porrer Krydret med enebær for skarphed, hyldeblomstsaft for krydret sødme, lidt bacon for det røgede, laurbærblade og peberkorn – og med tilbehør fra haven Dalsgaard i Skivholme
Filodej med feta, Spicy chicken spyd og Vitello Tonnato Selve kombinationen af fisk og okse lyder for mange meget speciel, men jeg kan kun opfordre jer til at prøve det, for det er altså super lækkertTildeMa(d)
Restemad Denne opskrift gav en portion, som med det rette tilbehør kunne mætte tre personer, så det var da ganske godt alt taget i betragtning TildeMa(d)
Tyksteg med grov kartoffelmos og friteret salvieTilbehøret var grov kartoffelmos med friterede salvieblade. En glimrende anledning til at tage en lækker tyksteg af egen avl op fra fryseren Dalsgaard i Skivholme
SimremadTilbehørtil simremad. Simremad hører nok mest vinteren til, men du kan faktisk med fordel lave simremad på din grill – og således både sommer og vinter – hvis du har et sted, hvor du og grillen kan stå i læg og tørvejr Drop slankekuren