Disse selleribøffer er et godt vegetarisk alternativ til den almindelige hakkebøf. Pres ‘farsen’ godt til fire bøffer, og brun dem af på en pande i olie
I går lavede jeg derfor min egen udgave af deres lækre salat til aftensmad. Start med at stege dine bøffer hele på en pande med høj varme i et par minutter på hver side
Du kan vælge at trille farsen til de traditionelle kugler og stege dem i friture, men jeg vil nu helt klart anbefale dem her som lækrefalafelbøffer helt uden olie – for eksempel som her serveret på hjertesalat og toppet med tahindressing, hoisin, shirasha, frisk persille og cherrytomater
Men her har jeg smurt mørbraden med lækre sager og lavet den i ovnen. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Top tæske lækre Paleo burgere. kødet formes til 4 bøffer som markeres med en kniv, som en hakkebøf – krydres med salt og peber og steges på en pande i ca 2-3 min på hver side eller til ønsket tilberedning
Det er ikke nemt at tage et ordentligt billede af de lækrehakkebøffer i den dejlige sauce, men lad dig ikke snyde, for her er virkelig en lækkerbisken, der sagtens kan gøre sig til på bordet, når der er gæster
Falafel kender de fleste nok til, i form af div falafel ruller man har indtaget i en tur hjem fra byen og jeg har altid synes de var ret lækre, men købe falafel indenholder hvedemel og jeg erkender brat, jeg aldrig nogen sinde har kastet mig ud i at prøve at lave dem, fordi jeg synes det virkelig en smugle uoverskueligt, selvom jeg ikke er bange for at kaste mig ud på ukendt vand