De her sprødeboller er bare så lækre og er til og med også glutenfrie. På komfuret står lige nu en portion boghvedekerner og småsimre og når de er færdige og afkølede rører jeg en ny portion dej sammen, så jeg kan bage en portion sprødeboller søndag morgen
Hjemme ved os, er det nærmest blevet en tradition at få nybagte boller om søndagen. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
bollerne tæt i en bradepande med bagepapir, uden de rører hinanden. De er ret lette og lækre i krummen, men som med så meget andet hjemmebagt brød mætter de noget bedre
Jeg er vild med oliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Jeg har planer om at afprøve nogle fiberboller udelukkende med pulpen fra æble. Alle delene var renset og skrællet fordi jeg havde planer om at bruge noget af pulpen til nogle lækre madpakkebrød
bruges til et lækkert foccacia brød eller boller. til 5 pizzaer, alt efter hvor tyk man ønsker bunden, men hvis man, ligesom jeg, kan lide meget tynde og sprøde bunde, ja, så får man ihvertfald til 5 bunde
Selvom jeg elsker at gå på fine restauranter og spise mange, lækre små retter er der intet der slår en burger (måske er det grunden til at jeg fuldstændigt har tabt mit hjerte til USA
Det blev til disse skønne boller, fyld med en masse gode kerner. 14 boller. Form derefter 14 boller (gider du veje dem, kommer de til at veje ca 100 gram hver) og læg dem på 1 eller 2 bageplader beklædt med bagepapir. Lad bollerne efterhæve i 1, gerne 2 timer. Sæt dernæst bollerne midt i ovnen, hæld 1 dl vand i bunden af bradepanden og skru ned til 200 grader (alm ovn) - og bag boller i ca
Hjemmelavet franskbrød med den lækrestesprøde skorpe og så endda på en sundere måde. Der er da ikke noget mere hyggeligt end at sidde om bordet søndag morgen, med det helt store og lækre morgenbord