Pil løget, og skær det i tern. Næ, deter bagte kartofler med en masse lækkert fyld, der får kartoflen til at mætte så meget, at den kan spises som et måltid
eddike og honning koges op og hældes overrødløgene. løg pilles flækkes og snittes. lave rodfrugtsfritter til, mendet synes jeg ikke man behøver da top og bund er af selleri
Løg og seitan hakkes fint. Dettageringen tid at lave og mager vildt godt med asier og rødbeder til. være pastinak, persillerod, selleri og glaskål (ja detfungerer fint her)
Hak løget meget fint og skær hvidløgene i tynde skiver. Dettager ca. Risottoenerensuperlækker form for tilbehør - Kombineret med en god rodfrugt, erden også en liga for sig, og ikke mindst farverig
Hak løg, hvidløg, kartofler og jordskokker groft. løg. Deterårstiden for de knoldede jordskokker, som smager fantastisk rå i råkost, i ovnen med rodfrugter, olie og sesam, som ‘kartofler’ eller i supper
½ lille løgeller ½ bundt forårsløg. ½ lille løg. Deter mig, dererdender helt vildt søde og rare kartoffel - trods navnet er jeg faktisk enrodfrugt, og jeg stammer fra Amerika
Jeg starter med at snitte og brune løget, hvorefterkødet tilsættes. Jo nærmere vi kommerden store dag, hvor det hele kulminerer med juletræ og gaver, jo oftereringertelefonen og en af mine (mange) børn fremstammer et påtrængende spørgsmål
Den aflange "kartoffel" der slet ikke eren kartoffel, menenrodfrugt, med denkarakteristiske laksefarve kan bruges til bagværk, som mos, som alternativ til den almindelige kartoffel, eller som her som rigtig lækkert tilbehør, hvor de søde kartoflererkaramelliseretsammen med løg, ahornsirup og sherryvineddike