Form moussen med en ske og sæt dem på salaten og pynt med løgringe og stenbiderrogn. En fantastisk god sommerret med et glas køligt hvidvin til eller som forret passer den også perfekt ind sammen med et stykke sprødt flutes og en lille dressing til
Der kom små tomatskiver af cherrytomat i og miniløgringe, så det hele skulle passe sammen. Et fad med grønt og små skiver ost til burgerne, samt dressing, ketchup mv
Server bøfferne i grove burgerboller med salat, syltede agurker, rød peber, løgringe, Mirakelmayo eller Plantepushernes hjemmelavede creme fraiche – tilsat krydderierne fra min mayo – for en oliefri dressing
Slut af med at fordele løgringe over tomatsalaten. Tomatsalaten er et perfekt miks af smag og konsistens, da den indeholder både sødme fra tomaterne, syrlighed fra dressingen og skarphed fra løgene, og derudover indeholder den en behagelig blødhed i biddet i mozzarellaen og tomaterne, og knasende friskhed fra løgene
Læg de skivede avocado og røde grapetern ovenpå og til sidst runde marinerede løgringe. Det får den her til fulde med både en skøn dijondressing om perlebyg og de fine krydrede rødløg marineret i garam masala – et indisk krydderi
En traditionel pariserbøf ( i min verden) består af en skive hvidt franskbrød med smør, en saftig hakkebøf toppet med høvlet peberrod, løgringe, kapers og en æggeblomme
Med selskab af løgringe "on the side" og guaca olé. og perfekte med en god dressing til. Dette her er nok nogle af de bedste løgringe jeg har fået i mit liv
Dressing (a la coleslaw dressing). Rør dressingen sammen. Rør dressingen ud i salaten. 1/2 dl syltede eller let stegte løgringe. dressing fra kålblandingerne (eller 1/2 dl skyr, creme fraiche eller lignende + 2 spsk
Fordel sardinerne på brødet og fordel løgringene. Salatdressing (Olie, sennep, honning og balsamico). Skyl salaten, skær et lille rødløg i tynde ringe og bland en enkel salatdressing af olie, sennep, honning og balsamico
Svits løgringe sammen med bøfferne. Dressing af eddike og olie, tilsat lidt salt evt. Kom farsen i en skål sammen med den rensede, og i små stykker skårne, porre
Spred først icebergsalaten ud, fordel derefter tomat både, agurkeskiver og peberfrugt og løgringe. Dressingen piskes sammen af hvidvinseddike, vand, sukker, salt og friskkværnet peber, oregano og olivenolie