Løsemajs (fra frost). Solen har brændt ned over landskabet og de uendelige majsmarker hele dagen, men efter solnedgangen kommer køligheden og appetitten tilbage
Løsemajs. Som du kan se på billederne herunder, blev det denne aften til “tacos” af spidskål med fyld af kartoffelsalat i en marinade af citron, olie, hvidløg og dild, stegt aubergine, løg og tomattern, majs, fintsnittet frisk spinat, majroe i tern og gulerod i tern
To lune veganske rødbede-deller, en lækker cremet hummus, en linsesalat med bladselleri, løse bagte majs med soltørret tomat, rødkålssalat med appelsin og ristede solsikkekerner, rødbedesalat, quinoasalat med abrikoser og persille, fuldkorns pastasalat med sorte oliven, pesto og ristede pinjekerner
I bøgerne står der skrevet i løse vendinger om de første par uger med et spædbarn i huset, men i virkeligheden havde vi meget mere brug for en time-for-time guide til den første uges tid
Svits tomater, løg, hvidløg, majs, basilikum og salt på en pande. 150 g løsemajs. 150 g løsemajs. Hjemmelavet salsa smager så meget af sol og sommer, at det næsten slår pesto
Jeg ventede til sidst med at komme majs i, da det jo ikke var stykker af en kolbe. 1 kg blåmuslinger500g kartofler500 g selleri2 majskolber - jeg brugte bare 200 g løsemajs1 spsk olie1 løg 1 rød chili50 g frisk ingefær4 fed hvidløg3 dl vand + lidt grøntsagsbouillon2 dl hvidvin2 laurbærblade2½ dl piskeflødesalt og peberjeg supplerede med 2 spsk tørret sød thai-basilikum, da jeg ikke kunne få frisk. 2 majskolber
35 g løsemajs. Vil du gerne holde vægten, er det en god idé at skære lidt ned på brød og tun. Det får mængden af proteiner og kulhydrater til at matche dine behov bedre
lidt majsstivelse eller kuzu. med majsstivelse eller kuzu, der er rørt op med lidt koldt vand. Lav små skåle med salat, tomatbåde, majs, agurk og rød peber i tern, kokosmel, rosiner, peanuts og ananas, evt
) løsemajs. Tilsæt majs, ærter, soja, grøntsags bouillon, bulgur og krydderierne. ) løsemajs. Start med at klargøre de forskellige Ingredienser, det vil sige skær kalkunbryst og bacon i små strimler, hak løgene, de renset peberfrugte og champignoner, hæld væden fra majsene og opløs grøntsags bouillon terningen i den ogfrac12