Og særligt i lagkagebunde får jeg ofte ét af to problemer – enten bliver de tunge og klæge, eller også bliver det en bund, som minder mest om æggekage med sukker i (måske fordi der ofte er meget lidt mel og mange æg i en lagkagebund)
Det blev han med denne skønne lagkage. Marengsen vendes forsigtigt med marcipanmassen over mange gange – du skal være forsigtig, så luften ikke slås ud
Pisk æggeblommerne meget luftige sammen med det brune farin – det tager ca. Rugbrødslagkage er både super saftig og knaser også lidt fordi der er så megen struktur i bundene fra både rugbrød og hasselnødder
Bundene smøres med et godt lag rosengelé og derpå lægges et lag af rutebilskummet. Kagen dækkes med en god glasur og så brugte jeg det sidste skum til at pynte siderne af kagen med
Denne hindbær blanding kommes nu op i skålen med den resterende let piskede fløde og det hele vendes nu forsigtigt sammen til en ensartet fromage, der straks fordeles på lagkagebundene