Den færdige lagkage – pyntet helt simpelt med nøddecrunch, friske hindbærog marcipan. Det er min favoritopskrift på lagkagebunde – lyse bunde m/hvid chokoladeog marcipan – og jeg bruger den ofte
Det er lettest, hvis den runde springform, som du har brugt til at bage bundende er stor nok til, at du kan samle lagkagen i den, så bliver snittet nemlig også ganske nydeligt
Du kan sagtens bruge samme pynt – flødeskum, hakket chokoladeog friske hindbær – på lagkagen. Du kan bruge hindbærmoussen som creme imellem lagkagebunde til en hindbærlagkage
Jeg brugte fyldet i en lagkage, hvor det andet lag fyld var hindbærmousse. Måske fyldet også vil gøre det godt i en kanelkage, eller en chokoladekage, hvor der drysses med frysetørret hindbær
Sæt på køl og gå dernæst i gang medchokolademoussen. Smelt smørret og blend kiksene (så fint som muligt - fx med en stavblender) Bland det smeltede smør og de blendede Oreos sammen og hæld kikseblandingen i bunden af en springform (mas den lidt, så den fylder bunden ud)
dag = Lagkagen samles og pyntes med marcipan ogchokoladestjerner. Chokolade spongecake bunde med vaniljefrosting oghindbærmousse pyntet med marcipan og chokoaldestjerner