En dejlig lagkagemed chokolade/orangecreme. Ikke helt så vammel som en almindelig cremefyldt lagkage på grund af appelsinens friske pust, men stadig syndigt lækker
mindre sprød men med hånden på hjertet – meget bedre lagkage fås ikke. Jeg lavede derfor en sprød lagkage på nøddemarengsbunde og bærcreme – og den er oven i købet overraskende nem
Blend nødderne til mel og bland med bagepulver. Lagkagen består af en syrlig/frisk brombærmousse, en sød astimousse og nogle lækre saftige nøddebunde med bid i
Så ja jeg ved godt, at jeg ikke kan blive ved med at kalde ham for baby, ej heller for lille. Vanilie, salt, hakkede nødder og kokosmel blandes i, inden du blander natron i
Om få dage har jeg fødselsdag, så det må være passende med en lagkageopskrift i den anledning. Lagkagen skal have lov til at trække i køleskabet natten over, så lav den, dagen før den skal spises
Hak nødderne fint i en minihakker til størrelsen minder om risgryn. Det særligt smarte ved denne lagkagemed nøddebunde og lækkert fyld er, at du kan lave den i ét hug – altså uden at den nødvendigvis skal stå på køl natten over
Og så havde Christian lavet sin mormorlagkage, som jeg virkelig elsker. Jeg startede dagen med at få fyldt op med korn til fuglene i foderautomaten og foran huset, samt ekstra korn og nødder i fuglehuset
Du kan bruge denne opskrift til at lave veganske lagkagebunde, bare skær toppen af (toppen er det, der buler op) og del kagen på midten (se en længere forklaring her), så har du to (måske lidt tykke) bunde til lagkage
Der var dog også et par nye, men jeg skal have finpudset opskrifterne, før de bliver lagt herind, så det bliver først, når jeg får bagt dem igen ved en senere lejlighed eller eksperimenteret med ingredienserne (på lagkagen), at de kommer herind
Hvad dælen har denne lagkage at gøre med en sund livsstil. -) Jeg lavede lagkagen (færdig) i fredags, og vi nød den i fulde drag til min svigermors fødselsdagsfest i lørdags
Traditionelle lagkager er jo som bekendt lavet med flødeskum – noget jeg ikke er helt vild med. For en springform med bagepapir – både i bunden og op af siderne (se billederne herunder)