med frysetørret hindbær, lakrids osv. Men helt tilfældigt var der et opslag fra Isabellas på Facebook om stort set den samme opskrift, men i stedet for en chokoladeform brugte de sådan nogle små konfektforme
En god fælles nævner for jul og påske er netop marcipan og chokolade, hvilket vi elsker herhjemme. Jeg elsker påskeæg, og det hører sig påsken til, som konfekt hører sig til julen
Jeg har forelsket mig i deres lakrids marcipan som jeg bare MÅ prøve engang. Så det første lille stykke af den blev blandet i en chokoladecookie dej sammen med lidt af både den mørke og den lyse nougat – og hermed fik jeg mig bagt nogle meget dekadente konfekt cookies
Man kan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
Appelsinskal, frysetørret hindbær og lakrids. Chokoladen er flydt ud og enkelte af konfektstykkerne tabte jeg helt ned i den hvide marcipan og fiskede bare op med en teske
Dadelkugler med kokos, lakrids eller hindbær. Dadelkugler – Det dejlige alternativ til slik, kage og andre søde sager, og det føles som en eksplosion af chokolade i munden
Chokoladetrøffel med lakrids-kakao. ½ dl lakridspulver. Chokoladetrøffel. Så nærmer julen sig og med julen kommer også hyggelige dage med kage-bagning og konfekt-værksted
Når dadler og chokolade er blandet godt, former du kugler af massen og triller dem i lakridspulver. Tilsæt den hakkede chokolade til dadelmassen, og rør det sammen
på chokoladen. Jeg elsker lakrids og derfor skal min julekonfekt også indeholde lakrids. Så hvis DU også elsker lakrids er denne opskrift måske noget for DIG
Denne blondie (hvid chokolade-brownie) har en skøn konfektagtig og lidt blød konsistens, en dejlig sødme fra den hvide chokolade, lidt friskhed fra blåbærrene og en skøn smag fra lakridsen
-) Der blev lavet fyldt chokolade med kokos og karamel, konfekt, nogle med nougat og marcipan pyntet med frysetørret havtorn eller frysetørret hindbær, nogle med lakrids, nogle med cognac eller baileys og nogle med glasserede amarettokirsebær