Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. rålakridspulver. Opskriften er næsten den samme som saltkaramellerne, men med knuste lakridsbolsjer og rullet i rålakridspulver Mums
For et par uger siden modtog jeg en dejlig påskegave fra Odensen marcipan, og da blev disse påskeæg opfundet som lidt af et stop-mad-spild projekt, da jeg stod med en rest dulche de leche og lakrids ganache
Hårde karameller med et touch af lakrids og salt. Lakridssmagen er ikke gennemtrængende, så du kan putte i efter behag – du kan også undlade lakrids og salt helt, så er det en almindelig god karamel
Jeg har flere gange lavet Mette Blomsterbergs lakridskarameller og de har været et stort hit. Der kom simpelthen den lækreste lakridsflødefudge ud af det og selvom det godt nok er en værre sukkerbombe med et kalorieindhold, jeg slet ikke gider bruge tid at tænke på, så skal opskriften da foreviges herinde, så der igen og igen kan laves FUDGE MED LAKRIDS
kaffe, lakrids, chokolade, kakaonibs, frysetørrede bær, kokos, kardemomme, mint, rom. vi rørte faktisk de 3 karameller sammen for at smage, hvordan det smagte
Lakridsen supplerer hindbærrene og chokoladen enormt godt, dadlerne smager og giver en konsistens ala karamel og chilien kommer blidt snigende til sidst