Marcipankiks. De fleste af Jer kender nok lakridskuglerne fra Johan Bülow. Skøn skøn lakrids omringet af den lækreste chokolade og trillet i den fineste lakridsstøv… Mmmh… A er klart min favorit, den smager såå godt
Start med at piske det bløde smør og sukker godt sammen og pisk derefter groftrevet marcipan i. Jeg havde sådan lyst til at lave en kage med danske sommerbær, og så havde jeg et glas Easter lakridser stående fra Bülow, og derfra kom ideen til syrlige, solmodne solbær i en mazarinkage med lakrids-chokoladekugler og faktisk også et lille twist af mint fra lakridserne
vaniljepulver, lakridspulver, frysetørret bærpulver, knust frysetørret kaffe eller lign. Du kan altid bruge det igen til kage, ny temperering, varm chokolade eller lign
Kagen skulle have en mild lakridssmag, så derfor brugte jeg også almindelig marcipan, dog kunne kagen godt have klaret en ekstra teskefuld af Bülows lakridspulver