Lakrids marengs dessert opskrifter

Lakrids kys..

Lakrids kys..

Så jeg lavede marengs med lakrids. Jeg elsker når lækre desserter, kager, is…. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetylle, du kan også forme kyskagerne med 2 tsk. Drys lakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
Macarons med lakrids og karamel

Macarons med lakrids og karamel

Mandelmel og flormelis blandes sammen, og sigtes af flere omgange ned i skålen med marengs. De hersens lækre små macarons var ligeledes en del af desserten på Oskars fødselsdag i søndags
Marengslagkagebunde med lakrids

Marengslagkagebunde med lakrids

Desserter og søde sager er som tidligere nævnt min helt store passion. Så derfor skal der selvfølgelig prøves nye opskrifter i køkkenet, og i dag har jeg bagt marengslagkagebunde med lakridssmag
Marengskys med lakrids

Marengskys med lakrids

En af de kager som skal bruges både om eftermiddagen og til dessert er disse små lækre og knasende sprøde marengskys med lakrids
Citronfromage og lakridspopcorn

Citronfromage og lakridspopcorn

Små marengs dyppet i solbærpulver. Resultatet blev denne dessert – citronfromage med lakridspopcorn. Lakridspopcorn
Iluka

Iluka

Øverst var hvad vi blev enige om nok var en smule revet lakridsrod. Mælkeis, blød marengs og tangolie. Desserten havde også et touch af hav
Fødselsdag........

Fødselsdag........

marengs frosting. Aftalen med min svigerinde var, at jeg skulle medbringe dessert og lidt til eftermiddagskaffen - som sagt så gjort
Lakridsmarengs

Lakridsmarengs

Brug marengs over isen, til desserten eller som lidt sødt til kaffen. -) Marengs kan laves med utrolig mange smagsvarianter, men lakridsen gør underværker her
Lakridskys

Lakridskys

Prøv kun at vende marengsen et par gange, på den måde får du små fine striber af lakridssirup i. Kom marengsmassen ned i sprøjteposen og sprøjt det ud i små kys på en bageplade med bagepapir

Formel B

  Glaserede kalvebrisler med saltbagte rødbeder, sprøde æbler og sause med Johan Bülow lakrids. Hummer, kærnemælkssause, marengs af dild, syrligt æble, stegt vindrue