Jeg tilsætter også et par æg og lidt hvedemel, da jeg syntes det gør massen lidt nemmere at "styre" og de bliver lige lidt pænere, hvilket jeg jo godt kan lide
Fettucine med en fløde-/ostesovs med rejer og ovnbagt laks – en af favoritterne herhjemme. Ingredienserne (mel, vand og æg) tilsættes, man trykker på en knap, og så begynder maskinen at ælte dejen sammen
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laks med basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
Prøv med røget laks og hakket rødløg eller evt. Pisk æg og mælk i. Gratineret pasta og kødsauce. 2 æg. 2 æg. En hurtig og lækker forret eller let snack
Der bliver købt mest lam, laks, æg og rejser. Det er stifteren af forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad, Selina Juul som er kommet med ovenstående tip, efter interesse-organisationen Landbrug & Fødevarer, har analyseret danskernes indkøb i påsken
Når sandwichen bliver stegt i lidt olie på panden, får den en dejlig sprød skorpe, og en lækker kontrast til avocadocremen samt laksen der er marineret i soya/tomat
125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 100g stegt fersk laks + blomkålsgratin af. 200g blomkål, 1stk mellemstort æg, 1spsk. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Hvis du føler for det, er du velkommen til, ved nogle måltider/nogle dage, at indtage en større mængde af de proteinholdige fødevarer (mere kød, fisk, kylling og bønner), og samtidig spise færre kulhydrater (ris, pasta, brød, kartofler)