Kom lakseni et ildfastfad. Kom i en ildfastfadmed forårsløg, skåret imindre stykker. Laksen er marineretmed soya, sur/sød sauce samt mandler og limesaft, som er asiatiskinspireret
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Somtilbehørtil de herlige små hapsere, fikvi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Smør et ildfastfad og kom den friskelaks (efter behov) ifadet. Smør en smule smør på toppen af laksen og krydder medmedfriskkværnet peber og en smule groft salt
Vask peberfrugterne, skær dem istrimler og læg dem i et ildfastfad. Jeg lavede en pesto af purløg og basilikum, som vifiktil, den får Iopskriften på i næste uge