Lasagne medlaks og spinat. Du kan sagten snitte nogle grønsager (gulerødder, knoldselleri, tomat) og komme i lasagnen så den får mere fylde og flere grønsagerind
Og man ved bare, at lasagnen er ALT for varm, til at spise, lige når den kommer ud af ovnen. (Medmindre man selvfølgelig slet ikke er tilfisk) Det behøver heller ikke, at være dyrt fordi det er laks
Istedetfikvilaks på grønsagermed krydret sovs over. Måske er det bedst medkinakål. Det smagte rigtig godt, grønsagerne havde lidtbid, men laksesmagen forsvandt lidti smagen af kål og kryderier
fersk laks. Bage tærten i en forvam ovni ca. Kom grønsager og kød ovenpå tærtedejn, sammen med osten. Prik nogle huller i tærte dejen med en gaffel, så dejen hæver jævnt op
Laksmed godt tilbehør. Hæld dem i et ildfast fad sammen med rodfrugtsalt og madlavningsfløde. Grønsager… efter minmening, skal være knasende, sprøde og lækre
Mens laksen er iovnen, skæres alle grønsager ud i grove tern, dog ikkespidskålen. Skær spidskålen ud i både og damp dem i en kinesisk dampkoger (af bambus), eller en grønsagsdamper tilmicroovnen
Jeg har været nede og kiggei fryseren og skrevet en listemed hvad der var deri og så har jeg lavet madplanen ud fra det som var i fryseren, derfor er det også blevet til en meget kort indkøbslistei denne uge