Middagssalatmedlaks og rejer. Lav din egen barbecue sovs, køb en nakkefilet er god kvalitet og smid den ikuglegrillen (kan også laves iovn, hvis du ikke har en grill) og server med en gang coleslaw og måske et glas iskoldthvidvin, så er den weekend da reddet (Det er jo pinse)
Bag herefter baguetten i den forvarmedeovn, og vask og ‘knæk’ den grønne asparges imens - du ved, tricketmed at have nogle stykker asparges i hånden og bøje omkring den nederste trediedel, indtil de knækker over af sig selv
Dampet laksmed sauce verte og fransk ragout for madelskereDette er en helt igennemvidunderlig ret og er med de super delikateartiskokker - efter minmening - en af de skønneste repræsentanter for det franske køkken, som absolut er en lørdag aften værdig
Server med en friskdip, salat og kølighvidvin eller en frisklemondrik. Disse små lækre pizzaer kan også laves med tomat, serano, rucola salat og parmasanost
Server suppen med stykker af laks og hakket dild. Skær fenniklenimindre stykker og svits dem iolien sammen med løg og hvidløgi nogle minutter uden at det tager farve
læs mere Laksiovnmed bagt kartoffel og dip. læs mere Broccolisalat og ovnstegtmedister. Eksempelvis mætter bulgursalaten fantastisk godt med et stykke brød til