Riv æblerne groft og vend dem sammen med skyr og grønkål. Læg kartoflerne på en plade med bagepapir og rødbederne på en anden (gør plads til en lille bradepande til laksen)
Hjemmerøget laks serveret medæbler, radiser, frissé, dild og oliven olie. Pynt af med frisk dild. Saften fra en citron og lidt olivenolie kommes over æblerne
Du kan fx servere salaten som tilbehør til disse kyllingefrikadeller med krydderurter, til asiatisk inspireret laks, til grillede marokkanske oksespyd eller måske til hytteostgratineret kylling
Hak laks og rødløg fint. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske (de skal ikke bruges). Bland laks, rødløg, agurk, mynte og skyr i en skål
Den smagte intet mindre end helt fantastisk, og den var supergod til laksen. Noget af det bedste ved at "lege" lidt med maden og prøve sig frem er, når man kommer frem til en ret og en smag, som er lige i øjet
som består af fintsnittet dansk spidskål, friske danske æbler i tern, blåbær samt ristede mandler. Laksen er marineret med soya, sur/sød sauce samt mandler og limesaft, som er asiatisk inspireret
Skær laksekødet fri af skindet. En herlig sommerret med et strejf af hyldeblomst. Bland alt forsigtigt sammen, tilsæt laksebidderne og vend igen det hele forsigtigt sammen
I en anden opskrift på hjemmesiden kan du finde den med røget laks og citron. Her er det med røget makrel og danske æbler, som giver en helt fantastisk aromatisk smag
Rødbedesalaten passer godt til and, kylling, oksekød, svinekød og fisk, som torsk og laks. Rødbedens skønne violette farve komplementær godt med den grønne farve fra rucola og den hvide fetaost