Tag det ud af vakuumposen og giv det et varmechok af en anden verden på en pande med lidt olie, efter du lige har krydret det en anelse med salt og peber
Laks grillet på grillen, med grillet asparges, nye kartofler og citron. Laksen, krydders efter smag - her med citronpeber, salt, citronsagt, frisk citrontimian og dild
N. y. d. e. l. i. g. v. å. r. t. ✿. D. u. n. k. s. j. æ. f. ø. ,. o. a. m. F. -. p. h. ღ. T. 4. 6. x. 1. 2. 5. b. 0. /. c. H. P. S. B. C. è. î. 3. K. 8. L. V. Å. R. %. M. I. A. 7. O. ✿ l
Krydr laksenmed Tang grillkrydderi og Tangsalt fra Nordisk Tang, og steg det på panden i olie. Kom asparges, champignons og forårsløg på tallerkenen og lig laksen ovenpå
Den varmrøgede laks giver en dejlig, mild smag, der passer utrolig godt sammen med den cremede bygotto, sprøde asparges, masser af frisk dild og citron
Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (og kogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
N. y. d. e. l. i. g. s. o. m. r. v. æ. a. å. ☼. f. p. n. K. j. ø. t. u. k. b. ,. 1. ). L. c. 3. 5. O. h. 2. G. 8. 4. 0. S. E. ♪. ♫. •. *. ¨. ¸. ♥. B. A. ♥ l