Anret det grønne i to skåle, pluk laksenog lad den “drysse” ud over. Jeg har en stor forkærlighed for grønne retter uden kød, og dem er der da også stadig mere end rigeligt med plads til
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Dertil serverede vi nye kartoflerog en urtecreme. Si herefter grøntsagerneog kom dem på køl. I min familie forbinder vi ofte laksmed flødestuvet spinat og dampede gulerødder og porrer
Skræl og skær kartoflerne i grove stykker. kom en god slat rapsolie henover, salt, peber, gurkemeje, karry og spidskommen drysses henover grøntsagerneog vend det hele godt med hænderne
Grillet laksog stegte grøntsager. Laksesalat. Fyld halvdelen af tallekenen medgrøntsager. Der er ikke nogen hemmelig facebook gruppe – og der er heller ikke nogle webinarer med mig
Du finder fra øverste venstre hjørne fyldte auberginer * mexi-tortilla med grov guacamole * rødbedesuppe med grovboller * (og nederst) lammebov med spanske linser * hel ovnbagt kylling med varm rodfrugtsalat og til sidst * ovnbagt laksmed basilikumpesto, ovnbagte tomater og ristede bønner og fennikel i gule krydderier (opskrift følger)
kartofler, tomat, peber, auberginer og tobak. Ydermere er det nødvendigt at kigge på tallerkenfordelingen, på den måde sikre man sig at få nok af alle de gode fibre og antioxidanter fra grøntsagerog frugt, nok af det sunde fedt til at dæmpe din inflammation, samtidig med at man er opmærksom på ikke at lade proteiner og grove kulhydrater få for meget plads på tallerken