Jeg har nok tendens til altid at lave det samme når det kommer til laks, nemlig stegt på panden med forskellige krydderier/saucer og så serveret med en salat
Bland nektariner, peberfrugt, chili, rødløg, hvidløg, lime, sukker, salt ogkoriander. Jeg er stor fan af frugt i min mad, og her serveres helt almindelig stegt laksmed en salsa på peberfrugt og nektariner
Hak peanuts ogkoriander i en minihakker og rør det sammen medlimeskal, rasp og olie. koriander. Vend peberfrugt, forårsløg, sukkerærter, chili og ingefær med sojasauce, limesaftog olie
Serves couscous sammen med stekt laksog litt ekstra koriander på toppen. Koriander, en håndfull. Legg i laks, skjært i porsjonsbiter og hell over soyasaus
Topping/marinade består af purløg, koriander, chili, ingefær, limeog soja - og det her kunne nemt blive en asiatisk konkurrent til den enkle variation med citronskal
Koriander. Rør sammen ingrediensene til dressingen, smak til medlimeog chilisaus. Hvis du vil prøve andre utgaver av sashimi medlaks, så kan du lage denne, med avokado eller en
Vend salat med dressing, kogte ris og hakket koriander. Rør chili medlimesaft, sesamolie og honning. Del laksen i flager og top på salaten sammen med forårsløg
Nyd den til en dejlig mør kylling, laksog tag med glæde resterne med i madpakken dagen efter. Denne salat fungere helt perfekt til aftensmaden - kylling, laks, grillmad eller buffet - og smager fantastisk dagen efter i madpakken