½ honningmelon. Top med olie, balsamico, salt og peber. ½ honningmelon. 250 g laks. 3) Skær honningmelon i tern og skyld spinaten. 4) Krydder laksenmed salt, peber og citronsaft. 5) Steg laksen i lidt olie på en pande ved lav varme indtil laksen er rosa. 6) Bland quinoa, spinat, melon, græskarkerner og smuldre fetaen heri
Halver melonen, fjern kernerne, skær melonkødet fri af skrællen, skær kødet i både og så i tern. Bland forsigtigt alle grøntsagerne, læg dem på et fad, læg laksestykkerne oven på, hæld dressing over, og pynt salaten med hakket persille eller tangdrys
Mit forslag er Laks m. Tortellini á la créme (med s. Mango/melon salat – Den. 3) Top til sidst salaten med det resterende granatæble og feta og drys en håndfuld nødder på toppen. Hytteostsalat med kylling 1 stor håndfuld friske spinatblade
Jeg serverede sidst retten til Laks m. Mango/melon salat – Den. Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skal tortellinierne da snaskes ind i en cremet sovs
Varmrøget laks. glaseret hamburgerryg med bagekartofler og spinat, mums. melon, druer og blåbær. Denne og næste weekend er vi ude og rende så det med gæster er udsat