Rul pastaen ud og pensl med ægge-blandingen. Serveres straks sammen med FLUTES og PERSILLESMØR. Pisk æg ogfløde sammen og tilføj en smule salt og peber
Tilsæt flødenog lad også den koge godt sammen med resten. Bland nu de grønne asparges i sovsen, hæld sovsen over den afdryppede (ogkogte) pasta, læg laksestykkerne i midten og pynt med den sidste lime skåret i tynde skiver
Tilsæt fløde, sennep og honning, varm igennem og smag til med salt og peber. madlavningsfløde. Steg laksen i olie til er brunet udenpå og krydr med salt og peber
Når mælken begynder at koge væk, kom derefter halvdelen af fløden på. madlavningsfløde. Laksen skal på panden med rigeligt fedstof, og vendes på hver side (jeg gør det kun en gang, så laksen forbliver lækker saftig inden i, og holder sin flotte gyldne farve)
Tilsæt flødeostog evt. fløde. Selvom vejret (absolut) ikke er særlig sommeragtigt, kan man jo godt spise en gang sommeragtig pastamedlaks, blomkål og frisk spinat
Tilsæt tomatpure, hakkede tomater ogflødeog lad det simre, til saucen tykner - ca. Server den med squash-getti (vores er selvfølgelig lavet med vores Gefu Spiralfix) og et gavmildt drys parmesan - mums
Skær den røgede laks i grove strimler og tilsæt den til saucen sammen med ærterne. Tilsæt flødeog tørret estragon og lad saucen simrer et par minutter og smag den til med salt og peber