Vi kan efterhånden ikke spise laks herhjemme på andre måder end som den blev serveret til aften. Champignon vaskes og skæres i skiver, skiverne tørsteges på en super varm pande til de har fået farve og væsken er forsvundet
Når du kan se på siden at din laks, at den er begyndt at blive mere lyserød i farven, end den pink rå farve, og skindet samtidig er blevet sprødt, slukker du for varmen, tager panden væk og i ca
Jeg har nok tendens til altid at lave det samme når det kommer til laks, nemlig stegt påpanden med forskellige krydderier/saucer og så serveret med en salat
Pluk brødet i nogle rustikke stykker og steg dem påpanden til de er gyldne og sprøde i ca. Hver opmærksom på ikke at tilsætte for meget peberrod til at starte med, da peberrodsmagen udvikles over tid
I denne ret bliver laksen stegt påpanden under meget forsigtig tilberedning, således at du får et helt sprødt skind, samt en utrolig mør laks, som glider fra hinanden, når den berøres med dit stel
Krydr laksen med Tang grillkrydderi og Tangsalt fra Nordisk Tang, og steg det påpanden i olie. Mens det koger ind, steger du asparges, champignon og forårsløg, og krydrer det påpanden med ovenstående krydderier
Tilsæt pastaen til laksen og lad det varme sammen påpanden ved lavt blus i et minuts tid. Hæld melet ud i en bunke på køkkenbordet, og lav en fordybning i midten, hvor du hælder æggene ned
Squashen har jeg drejet til strimler i min lille gefu og lyn stegt påpanden. Jeg har draget mig nogle super gode erfaringer, på at mad simpelthen ikke behøver at fylde så meget "in the making" hvis man ikke har tiden eller lysten til at prioritere det