laks, avokado og hytteost. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Hæld fløde i suppen, tilsæt laks, muslinger og rejer, og kog suppen op. Tag laksen af panden, hæld mere olie på (panden skal være dækket af et tyndt lag) og steg porre-stavene sprøde
Piskefløde røres i suppen. ½ liter fløde. 6-8 Ingredienser 1 kg jomfruhummer 500 g- 1 kg fisk (fx sejfilet, kuller, laks) 1 flaske hvidvin 2 løg i små tern 200 g champignon i kvarte 2-3 gulerødder i skiver 2 porrer i skiver ½ blomkål i små buketter 1 grøntsagsbouillon terning Jævning. 4 dl rapsolie med 4 spsk hvedemel ½ liter fløde Karry Salt og peber Fremgangsmåde kg jomfruhummer dækkes godt med letsaltet vand og koges i 5 min. 2 porrer i skiver
Læg kartofler, porrer og laks lagvis i et smurt ildfast fad. )Man kan garanteret bruge mange andre grønsager end den porre opskriften, som er fra et gammelt nummer af Magasinet Mad
) Hæld fløde og mælk ned i en slip let gryde. Skær, skyl og damp porrerne (der skal stadig være bid i dem) og fordel det ovenpå laksen i din bradepande
Læg kartoflerne lagvis i et ovnfast fad sammen med 2 fintsnittede porrer og 250 g røget laks i strimler. Rør 3 dl fløde, 2 tsk sennep, salt og peber sammen og hæld det over kartoflerne. 3 dl fløde
Laks med porrer stuvning. Farsfad med porrer. Skær porren i skiver. porrer og kartoffelbåde. 3) kom jordskokker, løg, hvidløg, porre og timian i en store gryde og sauter grøntsagerne i lidt olivenolie. 7) Kom suppen tilbage i gryden og tilsæt fløde. 1 stk Porre. 2,5 dl Fløde 38 %, Piskefløde