)1 pk smør1-2 svinemørbrad til 4 personer (alternativ 4 svinekoteletter)3/4 kg hakket oksekød4 lammemørbrad (alternativ lammekoteletter)1 pakke bacon1 pakke cocktailpølser4 flotte skiver røget laks1 bakke champignon5 zittauerløg1 hvidløg1 rødløg1 krukke purløg1 krukke dild1 krukke basilikum1 bakke frisk bladpesille4 kartofler1 citron2 appelsiner8 tomater1 lille salathoved 5 æbler (f. 3/4 kg hakket oksekød4 zittauerløgMelGrønsagsbouillonKulør8 tomaterEn stor god håndfuld frisk basilikum1 stor pose mozarella ostOlivenolieBalsamicoSalt og peber1) Form det hakkede oksekød til 4 store bøffer, og steg dem på panden i ca. Kog panden af i nogle minutter til en brun, let sauce4) Skær tomaterne og mozarella i tynde skiver og anret dem skiftevis på et fad5) Hak basilikum fint og drys det over tomat-mozarella anretningen, og slut af med at dryppe lidt olie og balsamico samt groft salt og peber over anretningen