Laktosefri og glutenfri opskrifter

Laktosefri og glutenfri abrikos müsliboller

Laktosefri og glutenfri abrikos müsliboller

Når man har en sød tand som mig og er rigtig glad for kage, så kan man sagtens spise det hver dag – især på arbejde, hvor man sidder og hygger med en kop te og ens arbejde

Glutenfri og laktosefri grøn pizza

På det seneste har jeg videre forsøgt mig med gluten- oglaktosefrie alternativer. den er fri for gluten og laktose samt bugner af grønne grøntsager
Nemme glutenfri boller med gulerod

Nemme glutenfri boller med gulerod

er helt grøn i denne glutenfri/ laktosefri verden. Kan jeg erstatte majsgryn, risflager ogboghvedeflager med glutenfrit havregryn
Glutenfri majspandekager

Glutenfri majspandekager

laktosefri mælk. Til frokost i weekenden lavede jeg lækre majspandekager/wraps, som jeg fyldte med røget laks og salat
Glutenfri madtærte med bacon og tomat

Glutenfri madtærte med bacon og tomat

Altså sådan en rigtig tærte, i tærtefad, med dej, fyld og æggesnask. Og ellers har jeg været meget forfalden til de lækre tærte muffins med forskelligt fyld – den med kylling og spinat har været i madkassen et par gange
Glutenfri Sandwichboller

Glutenfri Sandwichboller

Hejsa jeg syntes det er svært at få fibre nok, jeg mangler en morgenmadsbolle som er glutenfrioglaktosefri

Glutenfri lagkage med chokonøddebunde

Flødeskum – jeg brugte laktosefri. Glutenfri lagkage med chokonøddebunde og hindbær på toppen. Mormor og morfar gæstede Aarhus og dermed min kæreste og jeg
Glutenfrie ''Hveder''

Glutenfrie ''Hveder''

''Bedre sent end aldrig'', siger et gammelt ordsprog, og det holder jeg meget af. I den forbindelse forsøgte jeg mig med at bage en glutenfri version
Glutenfrie Matilde kakao muffins

Glutenfrie Matilde kakao muffins

laktosefri). Si mel, salt, bagepulver, fiber og kakaopulver sammen. laktosefri). 350g glutenfrit mel (i dag brugte jeg halvt hirsemel og halvt den gule Finax) 1 spsk. 2tsk vaniljesukekr Pisk sukker og æg til luftig hvid masse. Bages ved 175g varmluft 25 min Min datter, Vigga 6 år, bestilt glasur og krymmel på, så det blev til Pang-muffins. 350g glutenfrit mel (i dag brugte jeg halvt hirsemel og halvt den gule Finax) 1 spsk fiber