Kød og grønt sættes så iovnen og steges i ca. Jeg har gennem tiden været rigtiguheldig med lam. Har flere gange siddet med et dejligt stykke kød på gaflen med tænder der løb i vand, for så at snørre ansigtet sammen som en garnrulle når en voldsom smag af uld indtog ganen
Efter en halv time sættes halve kartofler dryppet med lidtolie og salt og peber, også indiovnen. I går havde hun lavet en ny varition af påskens bedste spise, lam
Sæt lammettilbageiovnen og bag viderei ca. Inspireret af det seneste nummer af det norske madmagasin Tara Smak, kom den til at stå på sprød pitabrød med græsk salat og langtidsstegtlam
Lam er bare så godt -og er så mye mer enn bare fårikål og pinnekjøtt. Herlig smak av Norsk natur. Det beste på lammet er jo det som ikke går ifårikålgryta, nemlig de herlige små filetene
Almindeligvis er musaka lavet af hakket lam, aubergine, tomat, hvidløg og krydderier, men nogle erstatter lam og aubergine med henholdsvis okse og kartofler
Og så er der hede debatter om ingredienserne, skal der svinekødicevapcici, eller skal oksekød og lammekød blandes, eller skal vi blande alle tre sammen