Lam opskrifter

Lam kleftiko - ”Langtidsstegt Lammekølle”

Lam kleftiko - ”Langtidsstegt Lammekølle”

Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt. Lammet jeg har fotograferet til denne opskrift fik 12 timer ved100 grader uden varmluft. Det var en meget stor dansk lammekølle på 3½ kg. 1 Lammekølleca. 1 Lammekølle
Lam i stegesoen

Lam i stegesoen

D. e. t. r. a. l. s. å. n. m. ,. d. p. u. g. ø. o. k. i. v. h. æ. I. b. (. -. J. f. ). M. j. y. O. S. B. x. E. 1. c. R. 2. 0. C. A. *. H. * l
Lam grillmad… helstegt lammebov

Lam grillmad… helstegt lammebov

er vi nogle, der synes), kan man igen få gang i grillen og gøre naboerne sultne i miles omkreds med duften af brasende lammebov på grill

Lam med figner og valnødder

Lammekødets og fignernes sødme kombineret med lidt knas fra valnødderne samt kanelens runde smag er virkelig fantastisk
Lam Dhansak i okseudgave

Lam Dhansak i okseudgave

700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [
Lam på tre måder

Lam på tre måder

Påskelam på tre måder. Lam er lækkert og meget mørt – hvis det er tilberedt rigtigt. Og nej, godt lammekød smager ikke af uld
LAMME - KØLLE

LAMME - KØLLE

Påskelam når det er bedst. Lammekølle ca. Afpuds lammekøllen for fedt og skær nogle små dybe ridser i den
Lam Tikka Sazlar

Lam Tikka Sazlar

Jeg har gennem tiden været rigtig uheldig med lam. ( øv bøv, så de sidste par år har jeg sjældent købt eller spist lammekød
Lam Pasanda

Lam Pasanda

Tilsæt lammet og steg dem under kraftig varme i fem minutters tid, så de får lidt stegeskorpe. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener. 1,1 kg lammebov uden ben og afpudset for fedt og sener

Fra lam til skammel...

J. e. g. r. h. l. t. v. i. d. m. s. k. a. n. F. u. z. y. S. b. f. ø. ð. M. á. H. o. 1. 9. 7. 2. ,. æ. D. å. -. K. p. I. j. N. ). A. O. 5. ) g