Fold bagepapiret sammen om lammet så det er en så luftæt pakke som muligt. Hvis køllen er 75 grader så er det mørt men fast. Lammet jeg har fotograferet til denne opskrift fik 12 timer ved100 grader uden varmluft. Det var en meget stor dansk lammekølle på 3½ kg. Mindre køller skal nok ikke have mere end 10 timer. 1 Lammekølleca. 1 Lammekølle
Denne gang blev marinaden til lammet lavet på denne måde. Den ene kølle får vi skåret op til steaks til sommergrillen, den anden bliver i hel figur til påskemiddagen
Hvis du har en stor lammekølle skal du fordoble marinademængden. Lammet på grillen. Har du ikke selv lyst til at udbene lammekøllen så få slagteren til at gøre det for dig
1 kg lammesteg. 3) Krydr lammesteget med salt og peber. 4) Varm ovnen op til 120 grader, og steg lammestegen i ovnen i ca. 10) Skær lammestegen ud i tynde skiver
- ja man skulle tro der var gået jul i den herhjemmeBare lidt ikk. - for når der både dufter af årest første clementiner og kanel på samme tid, så kan jeg altså ikke dreje mine tanker uden omkring julen
Lamme koteletter med broccolimos. En madplan til ugen der ligger foran os. Jeg oplever at det hele bliver lidt nemmere, når jeg kan skæve til madplanen og blive mindet om, hvad vi skal spise
Jeg er vist gået i frikadelle-mode - men de smager altså også godt. Og så er det en nem måde at spise masser af protein (og det er sådan en kur min diætist har sat mig på)