I lammekøllen, stikkes der med en skarp urtekniv, små huller hvor i hvidløget stikkes ind. Oskar var specielt vild med et tog med en bamse foran, så det kommer vi nok til at høre mere om de næste par dage
Det kunne have været lammekølle i Römertopf, men i stedet valgte jeg lækre filetter. Stenbidderrogn, som det er højsæson for, og som sammen med blomkålspuré og friske grøntsager og krydderurter er en superfrisk og let forret
Den med blomsterudsigt og bindingsværk. Efter en kølig drink - mousserende rosévin med hyldeblomst, var appetizeren et par kapitler krimi, mens grillen blev klar
Grøntsager og krydderurter fra omkring Middelhavet klæder lam så godt – og var man nu grillkonge, ville det ikke være så skidt at grille køllen – lam smager godt, når det har fået lidt ‘striber’
Menuen var nærmest givet på forhånd, jeg lavede lammekøller spækket med hvidløg på en bund af Mallorca-kartofler med bouillon, krydderurter og endnu mere hvidløg