Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Hak persille fint, og bland det sammen med olivenolie, salt og peber
I lammekøllen, stikkes der med en skarp urtekniv, små huller hvor i hvidløget stikkes ind. Oskar var specielt vild med et togmed en bamse foran, så det kommer vi nok til at høre mere om de næste par dage
Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Hak persille fint, og bland det sammen med olivenolie, salt og peber
Det sidste af lammekøllen er brugt op nu. Fremgangsmåden til alle slags kroketter er stort set den samme – hak noget kød i minihakkeren, bland det med hakket løg, krydderier, lidt brød, havregryn eller rasp og et æg
Hak hvidløg, citronskal, persilleog rosmarin i fint og læg det hele på køllen med pinjekernerne. Krydr med lidt chili, salt og peber og snør køllen sammen