Den perfekte lammekølle krydret medrosmarinoghvidløg. Vi har – ligesom mange andre familier – vores faste påsketraditioner, påskefrokost, trille-æg og gerne en dejlig påskemiddag medlammekølle
Rids køllen med en skarp kniv og smør den grundigt ind i marinaden. Det kan du roligt binde an med. Dette indlæg blev udgivet i Lam, Opskrifter og tagget grill, lammekølle, Opskrifter, påskelam
Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
I lammekøllen, stikkes der med en skarp urtekniv, små huller hvor i hvidløget stikkes ind. Oskar var specielt vild med et togmed en bamse foran, så det kommer vi nok til at høre mere om de næste par dage
Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Læg lammekøllen i et ovnfast fad, og rids fedtet på kryds og tværs. Den ultimative lammekølle. Pensl dem med olivenolie, og drys med reven citronskal, finthakket rosmarin, havsalt oghvidløgsskiver
Det sidste af lammekøllen er brugt op nu. Fremgangsmåden til alle slags kroketter er stort set den samme – hak noget kød i minihakkeren, bland det med hakket løg, krydderier, lidt brød, havregryn eller rasp og et æg