Lammekølle med hvidløg og rosmarin opskrifter

Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Den perfekte lammekølle krydret medrosmarinoghvidløg. Vi har – ligesom mange andre familier – vores faste påsketraditioner, påskefrokost, trille-æg og gerne en dejlig påskemiddag medlammekølle
Lammekølle på grill

Lammekølle på grill

Rids køllen med en skarp kniv og smør den grundigt ind i marinaden. Det kan du roligt binde an med. Dette indlæg blev udgivet i Lam, Opskrifter og tagget grill, lammekølle, Opskrifter, påskelam
Lammekølle med ingefær

Lammekølle med ingefær

Skær små lommer i stegen og stik små rosmarinkviste ned i lommen sammen med skiver af hvidløg. Pil hvidløgsfeddeneog skær dem i skiver
Lammekølle i stegeso

Lammekølle i stegeso

½ cm ned i kødet og gnid kødet med salt og. Rids lammekøllenmed en skarp kniv, ca. med stilk). Skær hvidløgene i små tern
Lammekølle i ovn

Lammekølle i ovn

Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv

Lammekølle i ovn

Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv

Den ultimative lammekølle

Skær små huller med en spids kniv og stik de halverede hvidløgsfed ned i hullerne. Gnid fedtet med citronskal, rosmarinog havsalt
Den Store Påskemiddag

Den Store Påskemiddag

Det kunne have været lammekølle i Römertopf, men i stedet valgte jeg lækre filetter. Damp blomkålen oghvidløget mør og blend med smør og rygeost
Lam på tre måder

Lam på tre måder

Læg lammekøllen i et ovnfast fad, og rids fedtet på kryds og tværs. Den ultimative lammekølle. Pensl dem med olivenolie, og drys med reven citronskal, finthakket rosmarin, havsalt oghvidløgsskiver
LAMME - KØLLE

LAMME - KØLLE

Gnid lammekøllen ind i smør og krydr derefter med salt og peber. Afpuds lammekøllen for fedt og skær nogle små dybe ridser i den
Ny kategori: Restemad – og lidt om Lammekroketter

Ny kategori: Restemad – og lidt om Lammekroketter

Det sidste af lammekøllen er brugt op nu. Fremgangsmåden til alle slags kroketter er stort set den samme – hak noget kød i minihakkeren, bland det med hakket løg, krydderier, lidt brød, havregryn eller rasp og et æg