Hak persille fint, og bland det sammen med olivenolie, salt og peber. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
I lammekøllen, stikkes der med en skarp urtekniv, små huller hvor i hvidløget stikkes ind. Oskar var specielt vild med et tog med en bamse foran, så det kommer vi nok til at høre mere om de næste par dage
Hak persille fint, og bland det sammen med olivenolie, salt og peber. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Det sidste af lammekøllen er brugt op nu. Fremgangsmåden til alle slags kroketter er stort set den samme – hak noget kød i minihakkeren, bland det med hakket løg, krydderier, lidt brød, havregryn eller rasp og et æg
Kom persille, timian, rosmarin, salvie og et fint hakket løg ind i køllen og snør den til. Tag kødet op og pak det godt ind i sølvpapir, imens man laver en sauce ved at stavblende væden og grønsagerne, lammekøllen er tilberedt i
Vi plejer at få lammekølle, men i år prøvede vi noget nyt, nemlig to lammeculotter. Jeg fyldte den med vand og påske-flora fra haven (gule blomster, skov anemoner og lilla blomster) og frøs den ned natten over
Hak hvidløg, citronskal, persille og rosmarin i fint og læg det hele på køllen med pinjekernerne. Krydr med lidt chili, salt og peber og snør køllen sammen
Pynt med hakket persille. Lammekøllen gnides med salt og drysses med krydderier. Lammekølle. Læg agurkeskiverne i et dørslag drys med salt og lad dem trække ca