Rids lammekøllen med en skarp kniv, ca. Læg lammekøllen i og. Madopskrifter › Ingredienser › Kødretter › Lam › Lammekølle 1 lammekølle. 4 kviste rosmarin. Til 4 personer 1 lammekølle 3 dl mørk øl (jeg brugte porter) saften fra 1/2 citron 3 fed hvidløg i små tern 4 kviste rosmarin 2 æbler i både 2 løg i både 1 fennikel 10 blommetomater (evt
Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Rosmarin og persille vaskes grundigt, hvorefter det hele hakkes groft. I lammekøllen, stikkes der med en skarp urtekniv, små huller hvor i hvidløget stikkes ind
Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
tørret rosmarin. Langtidsstegt lammekølle. Start med at gnide den tørre rosmarin, timian og salt godt ind i kødet, som herefter pakkes ind i film, og hviler i min
Rids lammekøllen og gnid den med salt, peber, hakket frisk rosmarin og revet citronskal fra en halv citron (husk, at citronen ikke må være overfladebehandlet)
Denne ovnstegte lammekølle dannede rammen omkring Sunday Roast for en månedstid siden. Sådan var det med lammekøllen her, men da jeg besluttede mig for at servere hjemmelavede gnocchi til, da gik det galt
Det kunne have været lammekølle i Römertopf, men i stedet valgte jeg lækre filetter. Og tricket til at gøre det endnu mere lækkert er hvidløg og rosmarin