Lammekølle rosmarin opskrifter

Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Den perfekte lammekølle krydret med rosmarin og hvidløg. Påsken er over os og det betyder at der skal lammekølle på menuen
Lammekølle på grill

Lammekølle på grill

Årets påskelammekølle blev stegt i grillen i år. Dette indlæg blev udgivet i Lam, Opskrifter og tagget grill, lammekølle, Opskrifter, påskelam
Lammekølle med ingefær

Lammekølle med ingefær

Knæk rosmarinkvistene i små stykker. Skær små lommer i stegen og stik små rosmarinkviste ned i lommen sammen med skiver af hvidløg
Lammekølle i stegeso

Lammekølle i stegeso

Rids lammekøllen med en skarp kniv, ca. Læg lammekøllen i og. Madopskrifter › Ingredienser › Kødretter › Lam › Lammekølle 1 lammekølle. 4 kviste rosmarin. Til 4 personer 1 lammekølle 3 dl mørk øl (jeg brugte porter) saften fra 1/2 citron 3 fed hvidløg i små tern 4 kviste rosmarin 2 æbler i både 2 løg i både 1 fennikel 10 blommetomater (evt
Lammekølle i ovn

Lammekølle i ovn

Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv

Lammekølle i ovn

Del hvidløgsfeddene i kvarte, og stik dem ned i lommerne sammen med den friske rosmarin. Gnid lammekøllen godt med olieblandingen, og skær små lommer i kødet med en skarp kniv
Hvordan man steger en stor lammekølle

Hvordan man steger en stor lammekølle

Rids lammekøllen og gnid den med salt, peber, hakket frisk rosmarin og revet citronskal fra en halv citron (husk, at citronen ikke må være overfladebehandlet)

Den ultimative lammekølle

Gnid fedtet med citronskal, rosmarin og havsalt. Læg lammekøllen i et ovnfast fad, og rids fedtet på kryds og tværs
LCHF Nem hurtig rababer dessert...

LCHF Nem hurtig rababer dessert...

Langtidsstegt lammekølle ala Jamie Oliver. 1 lammekølle a ca. 2 kg 1 bundt rosmarin havsalt peber 1 helt hvidløg Sovs. 1 bundt rosmarin
Den Store Påskemiddag

Den Store Påskemiddag

Det kunne have været lammekølle i Römertopf, men i stedet valgte jeg lækre filetter. Og tricket til at gøre det endnu mere lækkert er hvidløg og rosmarin
Lam på tre måder

Lam på tre måder

Den ultimative lammekølle. Gnid fedtet med citronskal, rosmarin og havsalt. Læg lammekøllen i et ovnfast fad, og rids fedtet på kryds og tværs