Lammekølle temperatur opskrifter

Lammekølle i Rømertopf

Lammekølle i Rømertopf

Skær små lommer i lammekøllen og kom små stykker hvidløg heri. Pensl lammekøllen med smør og drys med tørret timian, salt og peber
Lam kleftiko - ”Langtidsstegt Lammekølle”

Lam kleftiko - ”Langtidsstegt Lammekølle”

Den indre temperatur skal være mindst 75 grader. Det fik en indre temperatur på 84 grader. Det var en meget stor dansk lammekølle på 3½ kg. 1 Lammekølleca. 1 Lammekølle
Langtidsstegt lammekølle i øl & urter

Langtidsstegt lammekølle i øl & urter

For at holde en lav temperatur tændes kun et halvt rør kul. Dagen før udbenes lammekøllen. I drypbakken hældes marinaden og en halv liter vand, det er med til at holde temperaturen nede
Kleftiko

Kleftiko

Opskrift græsk kleftiko lammekølle. Har du en fu#king have, jamen så grav et hul og tilbered lammekøllen efter guerilla metode