i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. b. ,. å. m. F. æ. ø. v. l. h. R. u. L. K. 2. 1. 4. 0. y. -. c. ½. 3. /. O. 5. S. H. D
Kartoffelringene kommes i et ovnfast fad og krydres med hvidløg, løg, muskat, salt og peber. I dag var jeg nede hos min lokale slagter og fik sådan lyst til de lammekoteletter han havde ivinduet
Steg lammekoteletterneilidt af marinaden og en lille klat smør, ca. Lammekoteletter m/ myntesmør. Pisk en marinade af olivenolie, citron, krydderurter, revet hvidløg og salt og peber
lammekoteletter, og med ens favorit grøntsager. Luk pakkerne godt sammen og kom i et fad. Steg koteletter krydret med salt, peber og timian af irigeligt smør, lidtolivenolie og hakket hvidløgsfed, sammen med løgstrimler
Lammekoteletter m/ Ratatouille. Hæld væden fra, og stilfadeti ovnen igen uden lå i ca. Lammeculotte m/ rødbede-tzatziki & grillede rodfrugter m/ timian