Lange i fad med grøntsager opskrifter

Fiskepakker med Grøntsager og Hytteost

Fiskepakker med Grøntsager og Hytteost

forårsløg ilangesnitter. Pak papiret helt tæt om fisken og læg pakkerne i et ovnfast fad. Her er fiskeni selskab med en masse lækre forårsgrønsager og en frisk hytteostcreme
Fasan ragout

Fasan ragout

Det er i sær hannen også kaldet kok der er den flotteste hunnen er mere afdæmpet i gråbrune farverI gamle dage var fasanen en fest spise og man pyntede gerne fadetmed døde fasaner, fordi fuglen ser smuk og eksotisk ud medsinfarverige og spraglede fjerpragt og de lange hale fjer
Fyldt avocado med kylling

Fyldt avocado med kylling

Tweet Indsendt af Mette Lange d. Kom kyllingefileterne op i et ildfastfad sammen med tacosauce og fajitakrydderi
Porchetta møder saltimbocca. Og så alligevel ikke.

Porchetta møder saltimbocca. Og så alligevel ikke.

Smør et ildfastfadmedlidt smør, og læg så et lag kartofler ud. Rul ud, skær igen, rul ud, skær igen og bliv ved, til du står med et stort, fladt stykke kød, som fylder det meste af et skærebræt
Guide til Vegansk Sushi

Guide til Vegansk Sushi

Udhul agurk og skær den ilange tynde strimler, skær peberfrugter ilange tynde strimler, avocado iskiver
Ovnbagte krydrede Spiraler

Ovnbagte krydrede Spiraler

(Er du ikkeheldig nok til at have en endnu, kan du anvende tålmodighed og et juliennejern og lave langestrimler)
Asiatisk Laks med Sprød Topping

Asiatisk Laks med Sprød Topping

Masser af sprøde grøntsager, lækker velstegt laks og sprød toppingmed peanuts og rasp. Læg laksen over grøntsagerne og fordel topping herpå
Dagen i går, baglæns

Dagen i går, baglæns

Rul ud ilange pølser og skær i små bidder. Mindstetrolden nyder sin bøf i små bidder og laver en burger kun medgrøntsager
Sommersalat

Sommersalat

Skær den gule peber ilange tynde strimler, lige sådan gør du med avokadoen og fennikel. Put hjertesalaten i bunden af et fad og pynt med de gule peberfrugt strimler, fennikel og avokadoerne ovenpå
Rå forårsruller med mozzarella

Rå forårsruller med mozzarella

lange. Læg rullerne på et fadmedradissestykkerimellem. De rå ruller med knasende sprøde grøntsager og blød mozzarellaost kan spises både før og efter maden