Søndag morgen bagte jeg disse langtidshævedegulerodsboller til min familie. Det er en opskrift som både er gammel, men også meget brugt for bollerne er både nemme at lave og smager godt
Langtidshævedegræskarboller – min version. Det er ikke så tit, at jeg bager boller. Jeg har før lavet boller med gulerødder og squash, så det var oplagt at prøve med græskar også
"Luksusudgaven af køleskabsboller" Grupe&MeyerFalslevgård Mølle. Form 8 boller af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne ved 220 grader i 20-25 minutter. Konklusion 8 boller af dejen og sæt dem på en bageplade med bagepapir
Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævedevalnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Det er boller, som det tager tid at bage, men resultatet er forrygende. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel til bollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Endnu en omgang langtidshævedeboller er blevet bagt. Og ved at dejen kan holde sig flere dage i køleskabet så er det ekstra nemt at trylle en portion nybagte boller frem
De her majsstykker er langtidshævede og har ca. Grovboller med surdej. Det giver ikke syrlige boller men mere nogle sprøde og velsmagende boller der henter noget sødme fra netop majsmelen
Langtidshævedemüesli-boller med æble, kanel – en lille smule mørk chokolade – og masser af gods i. Når dejen har hævet hives stykker af som formes forsigtigt til nogle let aflange boller