Søndag morgen bagte jeg disse langtidshævedegulerodsboller til min familie. Det er en opskrift som både er gammel, men også meget brugt for bollerne er både nemme at lave og smager godt
Mysli, tranebær, chokolade eller nødder, og jeg har i lang tid haft lyst til at bage min egne langtidshævedevalnøddeboller (har fået lidt inspiration fra Valdemarsro)
Endnu en omgang langtidshævedeboller er blevet bagt. Og ved at dejen kan holde sig flere dage i køleskabet så er det ekstra nemt at trylle en portion nybagte boller frem
Langtidshævedemüesli-boller med æble, kanel – en lille smule mørk chokolade – og masser af gods i. Når dejen har hævet hives stykker af som formes forsigtigt til nogle let aflange boller
Mmm, lækre boller der koldhæver natten over. Ingredienser til 20-25stk. Placér bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25-30 min